Termenii si conditiile cuprind si se iau in considerare impreuna cu urmatoarele subgrupe:

– Politica de confidentialitate;

– Garantii si service;

– Comanda si livrare;

– Politica de returnare.

  1. I. Accesul  site-ului https://www.caleatrend.ro de catre dumnevoastra se supune Termenilor si conditiilor si implica acceptul dumneavoastra cu privire la acestia, reprezentand o intelegere intre parti. Incalcarea acestor Termeni si conditii reprezinta o infractiune. CALEA TREND ONLİNE S.R.L. isi rezerva dreptul de a cere despagubiri sub forma legala celor care au incalcat aceste reguli.
  2. Copyright

Continutul (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date prezente pe acest site) nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat fara acordul prealabil, in scris al CALEA TREND ONLİNE S.R.L Acesta este proprietatea CALEA TREND ONLİNE S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei CALEA TREND ONLİNE S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

III. Informatii personale

Utilizatorii trebuie sa introduca date adevarate, exacte si complete despre acestia. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra. CALEA TREND ONLİNE S.R.L va utiliza informatiile introduse in formularul de comanda in interes propriu. Aceste date nu vor fi facute publice. Utilizatorii au dreptul de a-si modifica informatiile introduse la efectuarea comenzii. Daca se constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

Prin incarcarea, postarea sau transmiterea de informatii prin sau catre site-ul nostru utilizatorii acorda lui CALEA TREND ONLİNE S.R.L dreptul de a folosi sau distribui aceste informatii.

Utilizatorii sunt responsabili pentru toate actiunile care decurg din accesarea contului si utilizarea parolei personale.

CALEA TREND ONLİNE S.R.L. nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

  1. Securitatea datelor personale

Datele clientilor vor putea fi utilizate de catre CALEA TREND ONLİNE S.R.L pentru confirmarea comenzilor, informarea prin email sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare etc.

Date personale ale utilizatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. CALEA TREND ONLİNE S.R.L se angajeaza sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si CALEA TREND ONLİNE S.R.L

Pe partea de securitate CALEA TREND ONLİNE S.R.L a implementat si un sistem de securitate SSL, pentru a asigura confidentialitatea datelor transmise si pentru a demonstra autenticitatea site-ului CALEATREND.ro.

CALEA TREND ONLİNE S.R.L se obliga sa respecte drepturile utilizatorilor conferite de legea nr.677/2001 completata cu legea nr.506/2004.

CALEA TREND ONLİNE S.R.L certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de:

– Legea nr 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.

– Legea nr 365/2002 cu modificarile aduse prin legea nr121/2006 privind comertul electronic.

– Ordononanta nr 130/2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

  1. Site-ul  www.caleatrend.ro

Site ul www.caleatrend.ro  este un magazin online pus la dispozitia clientilor de catre CALEA TREND ONLİNE S.R.L

  1. Pret

Preturile sunt actualizate zilnic. Valoarea facturii va fi cea din momentul confirmarii ei de catre unul din operatorii nostri.

VII. Modalitati de plata

Plata se poate efectua:

– OP (ordin de plata) sau transfer bancar in baza facturii proforme emise de CALEA TREND ONLİNE S.R.L Livrarea produselor se va face dupa primirea contravolorii in contul nostru.

– Ramburs, agentului firmei de curierat, in momentul primirii produselor.

– Online cu cardul de credit/debit.

caleatrend.ro accepta urmatoarele carti credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro.

VIII. Livrarea comenzilor si disponibilitatea produselor

Termenul de livrare a produselor achizionate de pe site-ul www.caleatrend.ro este de 48 respectiv 72 ore din momentul confirmarii comenzii.

IX.Garantia produselor

Toate produsele sunt insotite de certificate de garantie si nu afecteaza drepturile conferite prin ordonanta guvernului Nr.130/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, legea nr. 449/2003 republicata si ordonanta de urgenta Nr. 174/2008.

  1. Limitarea responsabilitatii

www.caleatrend.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru posibilele daune rezultate din folosirea informatiilor de pe acest site.

www.caleatrend.ro  nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in niciun fel implicat in gestionarea acestora.

www.caleatrend.ro isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii de Internet care pot avea continut illegal sau daunator.

CALEA TREND ONLİNE S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care:

– informatiile nu vor indeplini toate cerintele dumneavoastra;

– site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nederminata de timp;

– calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, nu va satisfac dorintele.

CALEA TREND ONLİNE S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

Toate promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil.

  1. Actualizarea continutului

CALEA TREND ONLİNE S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

 XII. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

 

Politica de confidentialitate –CALEATREND.ro

Accesul dumneavoastra la acest site se supune Politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o interlegere intre parti.

CALEA TREND ONLİNE S.R.L. se angajeaza sa foloseasca datele furnizate de utilizatorii site ului numai in scopul realizarii unei relatii contractuale cu acestia si pentru transmiterea de informatii privind functionarea site-ului si existenta unor oferte , promotii sau intrari noi de produse.

caleatrend.ro nu promoveaza SPAM-UL si nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti.

caleatrend.ro va respecta drepturile conferite de legea Nr. 677/2001 completata cu legea Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie  a acestor date.

caleatrend.ro utilizeaza adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afisarea de informatii personalizate si pentru o securitate sporita a site-ului.

caleatrend.ro isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

Confidentialitatea datelor transmise prin intermediul site-ului caleatrend.ro este asigurata de un certificat SSL.

Datele operatorului:

CALEA TREND ONLİNE S.R.L.,cu sediul social in Şoseaua Colentina 454 Sector 2 Bucuresti este operator de date cu caracter personal si se supune prevederilor legale in vigoare, la nivel national si European, cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

Categoriile de date prelucrate:

Datele furnizate de catre dumneavoastra la crearea contului de utilizator si la momentul plasarii unei comenzi pe acest site, sunt folosite exclusiv pentru inchiererea contractului dumneavoastra si pentru procesarea comenzii.

Datele prelucrate sunt: nume, prenume, adresa de livrare, e-mail si numar de telefon, iar in lipsa furnizarii lor, CALEA TREND ONLİNE S.R.L. nu poate vinde si livra produsele comandate de dumneavoastra.

Temeiul prelucrarii

Temeiul prelucrarii si procesarii datelor cu caracter personal il constituie consimtamantul si indeplinirea obligatiei contractuala asumate de, CALEA TREND ONLİNE S.R.L.fata de dumneavoastra. In scop de marketing, datele cu caracter personal vor fi prelucrate exclusiv in temeiul consimtamantului, iar acesta din urma poate fi retras in orice moment.

Va informam ca datele dumneavoastra nu vor fi folosite de catre, CALEA TREND ONLİNE S.R.L. in vederea crearii unui profil, insa modulele cookies sunt folosite pentru furnizarea de servicii de retargeting/remarketing de catre imputernicitul nostru iar aceste servicii sunt furnizate in conditii stricte de confidentialitate.

Destinatarii datelor

Destinatarii datelor dumneavoastra sunt: caleatrend.ro, imputernicitii CALEA TREND ONLİNE S.R.L.(cum ar fi: societatile de curierat rapid cu care avem incheiate acorduri de colaborare si confidentialitate), agentii de preluare a comenzilor, precum si alte companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat.

Ne luam angajamentul fata de dumneavoastra ca oricare dintre colaboratorii nostri proceseaza datele cu respectarea confidentialitatii lor si cu garantia ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare.

Furnizorii de servicii de marketing, telemarketing sau alte asemenea servicii intra in contact doar cu adresa dumneavoastra de e-mail sau modulele cookies.

Angajamentele CALEA TREND ONLİNE S.R.L.

Ne luam angajamentul fata de dumneavoastra sa nu transferam datele in afara spatiului Uniunii Europene.

Datele dumneavoastra sunt securizate si nu sunt transferate catre terti parti decat pentru procesarea comenzilor. Confidentialitatea datelor transmise prin intermediul site-ului www.caleatrend.ro este asigurata de un certificat SSL. Caleatrend.ro utilizeaza adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afisarea de informatii personalizate si pentru o securitate sporita a site-ului.

Datele dumneavoastra pot fi insa transferate sau divulgate in cazul in care ni se va solicita expres de organele de urmarire penala, instantele de judecata sau oricare alte insitutii abilitate de lege.

Drepturile persoanei fizice in legatura cu datele sale:

– accesul la datele dumneavoastra;

–  rectificarea datelor dumneavoastra;

– stergerea datelor dumneavoastra;

– restrictionarea prelucrarii;

– dreptul de a va opune oricand prelucrarii datelor dumneavoastra;

– dreptul la portabilitatea datelor;

– dreptul de a retrage consimtamantul, fara a fi afectata legalitatea prelucrarii pana la momentul retragerii acestuia;

– dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.