Despre Noi

Calea Trend Online S.R.L. este o societate romaneasca, cu sediul social in Şoseaua Colentina 454 A107 Sector 2 Bucuresti, avand CUI 46144411
Obiectul principal de activitate este comercializarea de electronice si electrocasnice. Suntem cu totul dedicați atat clientilor noștri, cat si producatorilor pe care ii avem drept parteneri.
Calea Trend Magazin online

Ce spun oamenii despre noi

 

 

Misiunea Calea Trend

Misiunea companiei
Misiunea noastra este sa furnizam cele mai noi si mai bune produse in cel mai scurt timp.
 
Obiectivele noastre
•         Construirea parteneriatelor de incredere pe termen lung;
•         Oferirea de servicii personalizate clientilor nostri pentru a-i sprijini in atingerea obiectivelor lor;
•         Evaluarea si imbunatatirea continua a serviciilor oferite clientilor;
•         Consolidarea unei echipe eficiente, cu spirit inovator.
 
Valorile noastre
1.      Responsabilitate – presupune ca afacerea este responsabila pentru toate actiunile sale si isi respecta promisiunile, pentru ca promite doar ceea ce stie ca poate livra si acest lucru se aplica de la fabricarea, dezvoltarea si transportul produselor pana la asistenta post-vanzare. Pentru respectarea acestei valori, avem nevoie de: caracter, onoare, integritate, dar si de puritate si simplitate.
2.      Comunicare – comunicare deschisa, onesta si permanenta,  demonstrata prin intermediul politicii usilor deschise. Se pune valoare pe lucrul in echipa pentru rezolvarea problemelor si satisfacerea nevoilor clientilor.
3.      Corectitudine si integritate – corectitudine si respectarea celor mai inalte standarde etice. Clientii sunt tratati cu onestitate, consecventa, respect, curaj si mai presus de toate, corectitudine.
4.      Lucrul in echipa – echipa este cel mai important lucru, aspiratiile ei sunt foarte importante si afacerea incearca sa creeze un mediu in care acesta sa-si poata atinge potentialul maxim. Membrii echipei sunt rasplatiti, iar realizarile recunoscute. Este incurajata invatarea continua si dezvoltarea oamenilor pana cand acestia ating cel mai inalt potential. Membrii echipei sunt tratati cu corectitudine si demnitate.
5.      Inovatie – pasiune pentru ceea ce facem, iar rezolvarea problemelor cu care se intalnesc clientii reprezinta cel mai important aspect al afacerii. Este incurajat spiritul antreprenorial si asumarea riscurilor rezonabile.