Confidentialitate

Politica de confidentialitate 


Politica noastră de confidențialitate este menită să vă ajute să înțelegeți ce date colectăm, de ce le colectăm și ce facem cu ele. Aceste informații sunt cele mai importante și relevante în relația cu dumneavoastră în calitate de vizitator sau client al site-ului caleatrend.ro.
Datele personale, oferite în mod voluntar de către dvs., sunt tratate în conformitate cu standardele GDPR. Datele furnizate trebuie să fie valide, corecte şi să nu încalce drepturile altor persoane.
Aveți posibilitatea de a vă administra/accesa/modifica informațiile personale și de a le proteja confidențialitatea și securitatea lor cu ajutorul instrumentelor puse la dispoziţie de către Caleatrend Online S.R.L.
Această politică de confidențialitate descrie toate tipurile de date pe care le colectăm de la dumneavoastră, precum şi modalitatea în care folosim și dezvăluim astfel de informații dar măsurile pe care le luăm pentru a proteja astfel de informații. Prin accesarea Site-ului sau prin utilizarea unui serviciu, acceptați practicile de confidențialitate descrise în această Politică.
Există multe moduri diferite în care puteți utiliza serviciile noastre – puteți căuta și partaja informații, cu scopul de  comunica cu alte persoane sau pentru a crea un conținut nou. Atunci când ne furnizaţi informații cu privire la dvs., de exemplu, prin completarea unui formular existent pe site-ul nostru, vă punem la îndemână toate instrumentele pe care le deținem pentru a vă oferi servicii cât mai bune – de ex. să vă conectați cu persoane sau să faceți schimbul de informații mai rapid și mai ușor. Pe măsură ce utilizați serviciile noastre, vrem să fiți lămuriți cu privire la modul în care folosim informațiile dvs. și cum vă puteți proteja confidențialitatea.
Utilizatorii care doresc să beneficieze de serviciile noastre vor putea obţine informaţii prin depunerea unei  cereri online prin intermediul căreia trebuie să furnizeze Companiei informații specifice sub forma unor domenii care pot fi considerate necesare pentru furnizarea Serviciilor.

Tocmai de aceea, politica noastră de confidențialitate vă explică:

  • Ce informații colectăm și de ce le colectăm.
  • Cum folosim aceste informații.
  • Opțiunile pe care le oferim, inclusiv modul de accesare și de actualizare al informațiilor.

Am încercat să formulăm această politică într-un limbaj cât se poate de simplu, astfel încât să fie cât se poate de clară pentru dumneavoastră. Totuși,  dacă nu sunteți familiarizați cu anumiți termeni, precum ar fi cookie-urile, IP-urile, adresele, browserele,  etc. vă rugăm să citiți mai întâi semnificația acestor termeni-cheie, pe care o găsiți mai jos.
Confidențialitatea dvs. contează pentru noi, indiferent dacă sunteți un utilizator nou sau unul de lungă durată, motiv pentru care vă rugăm să vă faceți timp pentru a cunoaște practicile noastre. Dacă aveți întrebări, contactați-ne în orice moment la info@caleatrend.ro