Mİ Robot Vacuum Pro 2
Aspirator ZILAN ZLN-8945
Fier de calcat Aurum cu statie Zilan ZLN4261 Negru,
Fier de calcat profesional Aurum

Aragaz

Aspiratoare

Mese și Scaune

500+ Mărci

Vedeți beneficiile noastre

Livrare rapidă

Informații despre transportator

Soluții gata făcute

Urmăriți sau anulați comenzile

Plăți sigure

Metode de plata

Harlem Group

317065691_136130195900173_8990759220216111079_n

Masa de Calcat Belinda,Belezza,Lifeboard,Blackboard

Screenshot (1)22
Masa de calcat Blackboard

O suprafață de călcat concepută pentru a fi ușor de utilizat. Masa de calcat vă permite să reglați înălțimea. Realizată cu ajutorul ultimei tehnologii, ușor de curățat, masa de călcat este ideală pentru hainele tale.

Scari

Prepararea mancarii

Blog

#harlem , #zilanonline , #heinner , #hausberg 

Despre Noi Calea Trend Online SRL. ?

Magazin online de Electrocasnice. Cumpara online. Aici și acum!

Calea Trend este recunoscut in Romania . 2019, avand obiectivul de a veni in intampinarea clasei de mijloc a cumparatorilor, cu o varietate de articole la preturi abordabile promovand propriile noastre branduri--
Hausberg,Zilan,Heinner

Ca aceste dimineți dulci de primăvară de care mă bucur din toată inima

TOATE PRODUSELE NOASTRE SUNT FABRICATE IN ACORD CU STANDARDELE EUROPENE DE CALITATE, IN CONFORMITATE CU CE + ROHS. TOATE BRANDURILE SUNT RECUNOSCUTE PE PIATA, CUMPARATORII NOSTRI AU CAPATAT INCREDERE CA URMARE A PREZENTEI NOASTRE PE PIATA ROMANEASCA . IN ACEASTA PERIOADA NOI AM EXTINS GAMA ARTICOLELOR ELECTRONICE SI DE UZ CASNIC DISTRIBUITE.De asemenea noi detinem si urmatoarle branduri care sunt inregistrate la OSIM: Hausberg,Zilan,Heinner,Harlem Astazi, noi avem peste 2000 de clienti in Romania, iar distributia articolelor noastre a depasit granitele tarii, datorita succesului dobandit in cele doua decenii. In raport cu statutul nostru oficial, detinem propriul depozit de marfa , vehicule de transport marfa si unitati service.

MISIUNEA NOASTRA

De a aducem si procura o gama larga de produse (peste 1500) de folosinta zilnica cu un grad inalt de calitate la un pret foarte convenabil, adresandu-ne in principal cumparatorilor din clasa de mijloc si nu numai. Baza noastra larga de comercializare a fost eficienta datorita colaborarii foarte bune cu partenerii din romania.. Este dovedit ca record in diferite zone geografice din Romania , succesul inregistrat datorita politicii eficiente de stabilire a preturilor si a strategiei de vanzare.

Articole electronice

ceasuri cu radio, ceasuri de perete, boxe, DVD player, system home cinema, MP3 player, radio casetofon auto, etc. Articole copii, sport, diverse - distribuim biciclete adulti si copii, triciclete, role,jocuri video, premergatoare, trotinete, umbrele gradina, umbrele plaja, umbrele ploaie. Avem propria noastra instalatie de asamblat biciclete si accesorii de biciclete in unitatea noastra .